NB! Ønsker du faktura på ditt kjøp, sender du meg en mail via kontaktskjemaet. 

Inspirasjonsguiden

OBS! Du får en GRATIS kostholdsplan for en uke, med på kjøpet av Inspirasjonsguiden! Med kostplanen får du også en uke veiledning på mail.

Din inspirasjonsguide til en sunnere livsstil, denne lille boken er alt du trenger for å bli både motivert og inspirert til en sunnere livsstil. Ble superpopulær ved lansering i 2016, og over 500 eksepmplarer er solgt. Inspirasjonsguiden er basert på et lavkarbokosthold, og tar for seg de mest vanlige variantene av lavkarbo. Gir en god innføring gjennom 72 sider, mange oppskrifter og gode mentale tips som er helt avgjørende i en livsstilsendring. Jeg skrev denne med et mål, å hjelpe andre til en sunnere livsstil som faktisk varer. Boken er skrevet av Ingrid Lone, som selv har hatt stor suksess med å spise seg ned i vekt med lavkarbo. Vekttap 2011-2015 minus 60 kg. Prisen inkluderer fraktkostnader. NB! Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet om du ønsker faktura, 

kr 259,00

  • Tilgjengelig
  • Leveres iløpet av 5-11 virkedager

Kostholdsplan for 1 uke, basert på rimelig mat som er enkel å lage

NYHET! Kostholdsplanen for deg som liker at maten er enkel å lage, og at den ikke er for kostbar. Denne kostholdsplanen er basert på strikt lavkarbo, og har et gjennomsnitt av karbohydrater på ca. 19 gram pr.dag for hele uka. Litt mindre noen dager, og litt mer i helgen. Maten kan selvsagt handles på helt vanlig matbutikk, det følger en uke med veiledning med på kjøpet via mail. 

kr 119,00

  • Tilgjengelig
  • Ships within 1-3 days

Kostholdsplan, Boostmeny 1 uke med veiledning

Kostholdsplan for en uke, hvor målet er å få kroppen raskt i ketose. Kan hjelpe med en kickstart på vekttapet, og er veldig lav på karbohydrater. Under 10 gram totalt pr. dag. Passer for friske mennesker, kjøp av kostplan inkluderer en uke veiledning pr.mail om nødvendig. Ta kontakt for spørsmål før bestilling. 

kr 119,00

  • Tilgjengelig
  • Ships within 1-3 days

Kostholdsplan, strikt lavkarbo 4 uker med veiledning

Kostholdsplan for fire uker, strikt lavkarbo med max 15 gram karbohydrater pr. dag. Anbefales etter en uke med boostmenyen, eller som start i seg selv. Inkluderer veiledning pr. mail ved behov i 4 uker. 

kr 350,00

  • Tilgjengelig
  • Ships within 1-3 days

Kostholdsplan, moderat lavkarbo 4 uker med veiledning

Kostholdsplan for fire uker, basert på et kosthold med max 30 eller 50 gram karbohydrater pr. dag. Kostplanen inkluderer 4 uker med veiledning pr. mail ved behov. Skriv som beskjed på ordren din, om du ønsker 30 gram eller 50 gram pr.dag. 

kr 350,00

  • Tilgjengelig
  • Ships within 1-3 days

Ønsker du lavkarbokurs eller veiledning/motivasjon via min nye SMS tjeneste? Da kan du finne informasjon HER